Martial Art Event 2023 lelystad 2e editie

Vrijdags 15 september en vrijdagavond 22 september Martial Art Event 202

Op vrijdagavond 15september en vrijdagavond 22 september 2022 (start 1900 tot 2100 uur) zal er een Martal Arts Event georganiseerd worden door Karate Do Lelystad samen met Wing Chu Kung Fu Lelystad en Judo Vereniging IJsselmeer.

Wat hebben judo, wing chung kung fu en karate nog meer gemeen behalve dat het vechtsporten zijn? Ze zijn alle drie vertegenwoordigd op het Martial Arts Event komende vrijdag (15 september) van 19.00 tot 21.30 uur in Sportcentrum De Koploper.

Karate Do Lelystad, JVIJ en UCT Lelystad laten jou op deze avond gratis kennismaken met deze geweldige Oosterse vechtsporten. Bekijk wat je kunt verwachten en waarom je vooral mee moet doen en schrijf je daarna in via:

www.sportinlelystad.nl/nationalesportweek.  

Vorige jaar was de eerste editie Martial Events in Lelystad tijdens Nationale Sportweek

Zie deze promotie videolink van vorige jaar:

https://fb.watch/mkj4XIX4BK/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *