Trainingen

Dinsdag Locatie: Karveel 38-20, Lelystad (gele gymzaal met houten vloer niet de blauwe gymzaal)

Dinsdag: 19.00 – 20.00 uur (maximaal 30 karate leerlingen):

Karveel 38-20, Lelystad

Vrijdag locatie: Koploper Dojo, Badweg 21
8223 PA Lelystad(tevens Dojo van Judo Vereniging IJsselmeer)

Vrijdag: 19.00 – 20.00uur (maximaal 60 karate leerlingen);

Locatie: Iron Gym Iron Gym Zuiderpoort 29, 8239 AB Lelystad

Samenwerking met Iron Gym is goed bevallen en op zondags (veelal even weken van de 52 weken) om van 1100- 1200uur gebruik te maken van de Dojo’ op de begane grond. We gaan dan trainen meer in de vorm van zandzaktraining, sparren etc en verder ook alles wat nodig zal zijn voor eventuele kumite(sparren) wedstrijden als je daar aan mee wilt doen. Dit zijn erg intensieve trainingen en alleen voor degene die dit ook kunnen en willen. Maar ook als je recreatief mee wilt doen zonder de wedstrijden natuurlijk goed om deze trainingen te doen.

Leerlingen worden specifiek voor uitgenodigd door Sensei en is niet geschikt voor jongere leerlingen. .

Beginners en gevorderde karateka’s

Trainingen staan open voor iedereen volwassenen en kinderen vanaf 11/12 jaar. Je bent dan ook nooit te oud om te beginnen of zelfs weer opnieuw te gaan beginnen met Kyokushin. 

Wanneer je misschien nog nooit karate heb gedaan en je wilt gewoon een proefles volgen of het wat voor je is neem contact op met Karate Do Lelystad.

Heb je misschien al eens eerder karate gedaan van welke stijl dan ook kom gewoon eens meetrainen(trainingsbroek en t-shirt meenemen). Doe je karate-pak(gi) gewoon weer aan met eerder behaalde band om en doe gewoon vrijblijvend mee.

Proefles

Train vrijblijvend gewoon mee of zelf gratis een maand meetrainen

Aangepast karate

Verder als je beperkingen heb zoals: Autisme Spectrum Stoornis, Gedragsproblematiek of Lichamelijk, stuur een email, bel even of kom gewoon eens praten en we gaan gewoon kijken wat de mogelijkheden er zijn.

Contactgegevens:

Neem contact anders op voor een vrijblijvend gesprek, via email, eerst telefonisch, WhatsApp of je komt gewoon langs in de dojo.

E-mail: info@karatedolelystad.nl

  • telefoonnummer of stuur een Whatsapp: 0682462388

Osu, Huib Dijkstra

Geen trainingen in 2023 – 2024: