CONTRIBUTIE EN KOSTEN

Contributie

Jeugd (11/12 tot en met 17 jaar): € 15,00 per maand (12 maanden per jaar)

Senioren (18 jaar en ouder): € 20,00 per maand (12 maanden per jaar)

* eerste 4 weken gratis meetrainen en je betaalt geen inschrijfgeld;

* we trainen 2x per week en om de week voor uitgenodigde leden alleen 1x op een zondag bij Iron Gym voor kumite – sparing, zandzaktrainingen etc.

* we trainen niet in de schoolvakantie (regio Noord) of beperkt in de schoolvakanties o ;

* opzegtermijn 1 maand of in overleg.

Contributie betalingswijze:

Storting maandelijks voor 1e van de maand op rekeningnr.: 

NL71 KNAB 0601 5294 80 t.n.v. Karate Do Lelystad en o.v.v. jouw naam en contributie maand.

* Zie verder het Karate Do Lelystad Dojo Reglement met voorwaarden en etiquette

Inschrijfformulier

Examenkosten

– tot en met 5e kyu € 12,50(inclusief band /zwarte slip),

– 4e en 3e kyu € 25,00 (inclusief band /zwarte slip),

– 2e en 1e kyu € 45,00 (inclusief band /zwarte slip),

– 1e dan en hoger Dan (nog nader te bepalen), zwarte band examen wordt centraal (nationaal of  Internationaal) afgenomen (kamp/ wedstrijden/Honbu Japan).  

* je krijgt bij de eerste keer examen een karatepaspoort en een lidmaatschap pasje van ons Japanse karate bond Kyokushin Sonoda Group wordt dan ook aangevraagd(beiden zijn nog in ontwikkeling).

Zie verder het Karate Do Lelystad Dojo Reglement met voorwaarden en etiquette

Jeugdfonds Sport & Cultuur en Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Hier onder kan je zien wanneer er omstandigheden zijn dat je wel graag wilt sporten als kind of als volwassen maar geen genoeg middelen hebt om de contributie te betalen. Gemeente Lelystad kan jou dan mogelijk helpen.

Is het lastig om de contributie te betalen?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Ben jij 18 jaar of ouder en blijft er geen geld over om mee te doen aan activiteiten als zwemles, muziekles, fitness, voetbal, theater- of dansles? Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat het lesgeld en/of materialen worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum.

Ben jij 18 jaar of ouder en blijft er geen geld over om mee te doen aan activiteiten als zwemles, muziekles, fitness, voetbal, theater- of dansles? Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat het lesgeld en/of materialen worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum.

Een aanvraag wordt gedaan door een intermediair. Dit kan bijvoorbeeld een schuldhulpverlener, buurtsportcoach, maatschappelijk werker zijn.

Iedereen kan meedoen

Uit recent onderzoek blijkt dat naar schatting één miljoen mensen in Nederland door geldgebrek niet kunnen deelnemen aan sport of culturele activiteiten, terwijl dat juist belangrijke ingrediënten zijn voor een gelukkig en gezond leven. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om te sporten of deel te kunnen nemen aan culturele activiteiten, zoals theater- of dansles. Dat is leuk, gezond en goed voor sociale samenhang en contacten. Daarom is de gemeente Lelystad aangesloten bij de landelijke stichting Volwassenenfonds Sport & Cultuur.

Aanvragen

Het maximaal aan te vragen bedrag per volwassene is 250 euro voor sportactiviteiten en 450 euro voor culturele activiteiten. Aanvragen kan via een intermediair, zoals een schuldhulpverlener, buurtsportcoach van het Sportbedrijf Lelystad of maatschappelijk werker. Een overzicht van alle intermediairs is te vinden op de website van het Volwassenfonds Sport & Cultuur. Zij kunnen deelnemers in contact brengen met uw vereniging of andersom. Samen zorgen jullie dan voor een snelle en passende afwikkeling van de administratie.