Uniek Sporten

KarateDO ontvangt UniekSporten certificaat

Sportbedrijf Lelystad

14 nov 2022

Sportvereniging KarateDO heeft het UniekSporten certificaat gekregen. Dit wordt uitgereikt aan verenigingen die het sportaanbod voor mensen met een beperking goed op orde hebben. Huib Dijkstra van KarateDo heeft het certificaat in ontvangst genomen van verenigingsondersteuner Sander Enkelaar.

De overhandiging van het UniekSporten certificaat vindt jaarlijks plaats door Sportbedrijf Lelystad en Sportservice Flevoland. Het certificaat laat zien dat steeds meer sportaanbieders zich inzetten voor een bredere doelgroep. Het toegankelijk maken van sport voor mensen met een beperking vraagt om een specifieke aanpak. waardoor een sportclub aanpassingen moet verrichten.

We feliciteren Huib met dit certificaat en stimuleren hem én andere sportaanbieders om zich te blijven inzetten om sport voor iedereen mogelijk te maken.

Sportbedrijf Lelystad

14 nov 2022

Uniek Sporten

Home | Uniek Sporten | Sporten met een handicap! https://www.unieksporten.nl/

Als je beperkingen hebt zoals: Autisme Spectrum Stoornis of Gedragsproblematiek of heb je overgewicht stuur een email, bel even of kom gewoon eens praten en we gaan gewoon kijken wat de mogelijkheden er zijn.