Toernooi Open noord Nederlands kampioenschap (Shin)Kyokushin karate voor jeugd & junioren t/m 17 jaar, Drachten, afgelopen zondag 2 juni 2024

Voor Karate Do Lelystad de eerste keer dat deelnemers mee hebben gedaan aan een kyokushin wedstrijd. 5 deelnemers Jami, Ami, Fabrice, Floris en Morrison hebben meegedaan afgelopen zondag 2 juni 2024 aan het toernooi Open noord Nederlands kampioenschap (Shin)Kyokushin karate voor jeugd & junioren t/m 17 jaar, Drachten, georganiseerd door Shihan Richard von Mansfeldt.

Voor de deelnemers van onze dojo Karate Do Lelystad, dus een eerste kennismaking met een wedstrijd waarbij voor hen allemaal een intense ervaring is geweest. We mogen dan ook als ouders, familie, vrienden, karateka’s en ik zeker erg trots zijn dat zij voor de eerste keer mee hebben gedaan met voor hen eerste kyokushin wedstrijd. Big Osu!

Jami 2e plaats (poule V cat 12 jaar) en Morrison 3e plaats (poule L, 15 jaar).

Big Osu!

Gr. Huib

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *