KARATE GEAR

De uitrusting(gear) karatepak, scheenbeschermers, handschoenen, kruisbescherming en bitje kan je hieronder bestellen door middel van bestelformulier.

KARATEPAK(Karategi of Dogi’s)

Karatepak bestellen gaat via onderstaande formulier in te vullen maar wel eerst door het totale bedrag over te maken alvorens te bestellen. 

De bestelling zal dan later voor een training geleverd worden. Vraag Sensei voor meer informatie. 

Belangrijk is dat het verplicht is (wanneer je officieel ingeschreven bent)om bij de training een karatepak(gi) aan te hebben en dat je scheenbeschermers en handschoenen bij je hebt tijdens de training. 

Wanneer je een andere karatepak nog hebt kan je wel apart de 2 logo’s emblemen erop laten bevestigen/borduren. Laat je karategi gewoon even zien aan jouw Sensei.

Voor dames is het verplicht om onder de karatejas een witte T-shirt te dragen en het advies is dan ook om een sportbeha te dragen en zeker geen BH te dragen met metalen onderdelen erin.

Advies is verder ook om een tok om te hebben tijdens de training en eventueel een bitje bij je te hebben tijdens de training. 

Broek op maat laten maken moet je zelf of laten doen. Belangrijk is om te weten is om de pijpen van een broek naar binnen te laten vouwen en zodanig de zoomrand te naaien dat je het eenvoudig weer kan herstellen.

Heb je nog vragen vraagt vraag het jouw Sensei of stuur een email naar: bestellingen@karatedolelystad.nl

Ronin Kyokushinkai pak jeugd /volwassenen

Karatepak Kyokushinkai Jeugd /volwassenen

Ronin Karate Pak incl. borduur Kyokushinkai, Sonoda en Karate-Do
Lelystad embleem en witte band.

SPECIFICATIES
Makkelijk pak voor beginners
De broek heeft een elastieke band met een touwtje
Gemaakt van 100% katoen

MAATVOERING
Dit Pupil karatepak van Ronin is ideaal voor beginners. Het is een karatepak gemaakt van 100% gebleekt katoen. De broek heeft een elastiek tailleband en een touwtje.
Dit Karatepak is verkrijgbaar in de maten 80 t/m 220. Dit zijn, net als de meeste pakken die wij verkopen, lengtematen. Iemand van 181cm zal dus een pak in de maat 180 nodig hebben.

Wij adviseren dit pak binnenste buiten en op 30 graden te wassen. Als het pak heter gewassen wordt, bestaat er wel een kans dat deze meer krimpt of zijn pasvorm verliest. Wij adviseren om het pak ook niet in de droger te doen, ook hiervan kan het pak extra van gaan krimpen of zijn pasvorm verliezen. Heter wassen en in de droger is dus op eigen risico!

Prijzen:

Maat 160                            € 63,83

Maat 170                            € 66,83

Maat 180                             € 69,83

Maat 190                            € 72,83

Kyokushinkai pak Japans(Kyo Japans) leeftijd van 18 en ouder.

 • vraag Sensei even of je mogelijk bovengenoemde pak eerst kan passen want mogelijk past deze als je een ‘ normaal’ postuur hebt

Kyokushinkai (traditioneel)pak van 50% katoen en 50 polyester.  Dit pak is volgens de Japanse wijze en met de Japanse kwaliteit gemaakt. Voorzien van met het Kyokushinkai (Sonoda) borduring op de linkerborst en Karate Do Lelystad embleem op de linkermouw en geleverd met witte band.

Kyokushinkai pak Japans(Kyo Japans) leeftijd van 18 en ouder

Prijzen:

Maat 170          € 101,09

Maat 175           € 104,49

Maat 180          € 107,29

Maat 185          € 109,79

Maat 190          € 113,69

Maat 195          € 117,39

*Er zijn ook nog hoog kwaliteit kyokushin pak van 100% katoen(100oz) voor gevorderden. Dit is een kyokushin pak wat jouw Sensei aan heeft. Advies om deze pas eventueel op een latere moment aan te schaffen(vooral voor intensief trainen en wedstrijden nodig).

Bestelformulier

Voordat je gaat bestellen heb je het totaalbedrag op rekeningnummer:

NL85 KNAB 0601 5288 40 t.n.v. Karate Do Lelystad overgemaakt en dan kan je het bestelformulier gebruiken om jouw bestelling te plaatsen. Geef aan welke karatepak je wilt bestellen en geef de maat op. Pakken worden dus inclusief verplichte logo’s geleverd.

  Bescherming

  Bescherming kan je hier ook bestellen of zelf via een webshop. Belangrijk is dat de bescherming niet in strijd is met bijvoorbeeld veiligheidseisen en wedstrijdeisen wat gesteld is aan bescherming. Vraag gewoon anders je Sensei als je er niet uit komt.  Ook als je al bescherming hebt is het belangrijk om dit te laten zien aan jouw Sensei.

  Advies is verder ook om een tok om te hebben tijdens de training en eventueel een bitje bij je te hebben tijdens de training. Sensei zal ook aangeven zeker bij het sparren om bescherming aan te doen.

  Scheenbeschermers

  Witte scheenbeschermers met wreefbescherming (wit omdat je alleen witte beschermers mag aan hebben bij wedstrijden): Andere kleuren of andere scheenbeschermers bij de training mag wel maar let op in de scheenbeschermers mogen geen hard plastic en/ of harde delen zitten. Dus mocht je scheenbeschermers al hebben laten ze dan eerst even zien aan jouw Sensei. maar bij wedstrijden moeten deze wit zijn en dus volgens de regels zijn.

  Scheenbeschermers  ISAMU
  勇ISAMU STRETCH ELASTIEKE INSTAP SCHEENBESCHERMERS scheenbescherming en wreefbescherming.

  • -> XL (volwassene en jongeren als je langer dan 170cm bent. Scheenbeen langer dan 25cm a € 18,00
  • wanneer kleiner dan 25 cm kiezen voor maat L  a €    18,00

  Handschoenen:

  Beter zijn de speciale full contact kyokushin . Als je dus zelf handschoenen nog hebt laat deze aan jouw Sensei zien of deze geschikt zijn. Alternatief zijn MMA-handschoenen maar kickbokshandschoenen zijn te groot en niet voor karate in de training echt geschikt.

  ISAMU Kyokushin Kanji Sparring Handschoenen.
  – Ideaal voor full-contact karate
  – Gemaakt van nepleder, en stretchstof voor een goede bloedsomloop en comfort. De knokkels en de bovenkant van de hand zijn gewatteerd met shock-absorberend schuim.
  – Met Kyokushin Kanji en Kyokushin Kanji karakters geprint op de voorkant. De polssluiting is voorzien van een Kyokushin Kanku teken
  – voor jeugd 12 tot 18 jaar maat xl en voor senior volwassenen xxl a  €    19,95

  Tok

  Tok(zowel voor dames als heren) .  

  • kruisbeschermers  mannen Jeugd S maat lengte tot 170, 170-180 Maat M, daarboven maat L, volwassenen senior maat xl.  m   a €    12,95
  • kruisbescherming vrouwen prijzen opvraagbaar-> Vraag jouw Sensei

  Bitje

  Shock Dokter Mouthguard Shock Doctor Smoke Black

  tandenbescherming SHOCK DOCTOR SMOKE ZWART MONDBESCHERMER

  De Shock Doctor bitjes zijn naar elk gebit te vormen door verhitting in water a € 13,00
  -Optimale pasvorm, optimale bescherming
  -Latex vrij
  – Verhinderd het ademhalen nauwelijks
  – Inclusief anti bacteriële beschermhouder
  – Geschikt voor mensen met beugel
  – Kleur: zwart vanaf 11 jaar  €    13,00

  Het is ook mogelijk speciaal op maat een bitje te laten maken bij jouw tandarts.

  Advies is wel om tok en een bitje naast scheenbescherming ook aan te schaffen voor de trainingen.  

  Bestelformulier

  Voordat je gaat bestellen heb je het totaalbedrag op rekeningnummer:

  NL85 KNAB 0601 5288 40 t.n.v. Karate Do Lelystad overgemaakt en dan kan je het bestelformulier gebruiken om jouw bestelling te plaatsen. Geef goed aan wat je besteld, welke maat en zorg dat je eerst het geld overmaakt.

   Hoofdbescherming, borstbescherming

   Hoofdbescherming en borstbescherming is niet direct nodig bij de training omdat we niet volledig full-contact zullen trainen. Je hoort bij de training steeds wanneer we gaan sparen(kumite) en krijg je tijd om de bescherming in of om te doen.  

   T-shirt

   Voor dames is het verplicht om onder de karatejas een witte T-shirt te dragen en het advies is dan ook om een sportbeha te dragen en zeker geen BH te dragen met metalen onderdelen erin. 

   In de zomer met hoge temperaturen kunnen we afwijken van het dragen van karate-gi.

   Heb je nog vragen vraagt vraag het jouw Sensei of stuur een email naar: bestellingen@karatedolelystad.nl