EUROPEAN WINTER CAMP IKOKS HELLAS GREECE 2023

Osu,

Vorige week naar Griekenland geweest in de omgeving Delfi ongeveer 2,5 uur van Athene vandaan voor een winterkamp van 2-5 februari. Georganiseerd door Country Representative Greece Sensei Georgios Robos en zijn zoon Sensei Giannis Robos. Ik heb daar lesgegeven als instructeur samen met andere instructeurs Shihan Lee Costa, (UK Wales), Sensei Ronny Muller(Germany) , Sempai Thomas Manolitsos (Italy), Sempai Robert Kruger(Germany) samen met andere deelnemers een fantastische winterkamp mogen meemaken. Zeer gastvrij en het was dan ook één groot familie.

Tot de volgende keer! Big Osu! Huib (Hubert) Dijkstra The Netherlands.

Once again my thanks and my deepest respect to Sensei Georgios Robos and Sensei Giannis Robos for organizing this winter camp. I would also like to thank you for your hospitality and kindness from you both of you, your family and from your students. Nice and good to see that you all belong to 1 big family.

I would also like to thank with also the deepest respect to the instructors of this winter camp for the great cooperation: Shihan Lee Costa, Sensei Ronny Muller(Germany) , Sempai Thomas Manolitsos (Italy), Sempai Robert Kruger(Germany). Also the deepest respect to Sensei Louise Fenney UK Wales and Sempai Kleo Toumpanos (Swiss) and for sure also all the other participants of this winter camp.

We have shown that we have the right kyokushin spirit and have make nice memories of this winter camp., I had a great time, Unfortunately only I have to be very careful in the mountains in the snow training because I only have 1 good lung but I was also there with this memory. I hope to see you all again soon. You all take care and your family and friends and until the next time.

Big osu! Hubert Dijkstra (the netherlands)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *