Karate Do Lelystad Workshop zaterdag 22 april 2023

Karate Do Lelystad Workshop zaterdag 22 april 2023

Kyokushin The Way of Life

Zaterdag 22 april 2023 heb ik een workshop Kyokushin Karate – #Karatedolelystad in (Koploper)dojo van Judo Vereniging IJsselmeer #JVIJ in samenwerking met Shihan Raymond Brouwer Von Gonzenbach van #Kokoro en Sensei Shahriar Abbasi van #karatelelystad

Met 3-tal kyokushin karate scholen hebben we laten we zien dat we een leuke en leerzame workshop hebben kunnen organiseren en kunnen geven. We hebben laten zien dat Kyokushin zich ook steeds blijft ontwikkelen. Er waren bij de start van de 1e groep rond de 30 deelnemers en vervolgens bij de start 2 groep ook rond de 30 deelnemers. De meesten van 1e groep draaide met de 2e groep mee. Top hoor gewoon van 1000uur tot bijna 1400uur getraind. Kyokushin spirit.

Ik, dank ook Shihan Raymond Shihan Raymond Brouwer Von Gonzenbach van dojo Kokoro en Sensei Shahriar Abbasi van dojo Karate Do Gyukei; beiden voor hun samenwerking en beiden laten de true spirit van Kyokushin zien. Ook dank ik de leerlingen van hen voor hun enthousiaste deelnamen van onze gezamenlijk gehouden workshop. Ook dank ik Menno van der Voort en en aantal judoka’s die hebben meegedaan en ook tevens Jan Mulder van JVIJ.

Vrijdagstraining vanaf vrijdag 12 mei 2023 Koploper, adres Badweg 21, 8223 PA te Lelystad.

De dojo van Judo Vereniging IJsselmeer (Koploper)wordt vanaf volgende maand ook op vrijdags mijn kyokushin dojo. Een super locatie dan ook om een dojo te hebben en daarin deelnemers te mogen ontvangen.

Na de mei vakanties beginnen we dinsdag 9 mei 2023 om 1900 tot 2000 uur weer in de gele gymzaal Karveel 38-20 en vanaf vrijdag 12 mei 2023 van 1900-2000uur trainen we officeel in de Koploper Badweg 21, 8223 PA te Lelystad.

Fijne dagen, tot de volgende keer, ‘Big Osu’ gr. Huib

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *