Event

Kyokushin Karate Do Lelystad Workshop voor leden van Iron Gym zondag 26 mei en zondag 30 juni 2024

Ben je 11/12 jaar of ouder train dan lekker mee en voel wat het is om bij Sensei Huib Dijkstra les te krijgen in Kyokushin ‘The strongest Karate of the World’. Kyokushinkai staat voor discipline, doorzetten, respect zelfvertrouwen, weerbaarheid en samenwerken maar ook sterk dus voor ‘The Way of Life’.

Ook jij zal vinden in de dojo wat je nodig zal hebben in jouw verdere ontwikkeling, jezelf ontdekken, control te hebben en waar je binnen de grenzen leert je zelf verder te vormen maar waar je ook leert dat het ‘The way of life’ zal zijn. Je komt in de dojo niet alleen binnen en je gaat weer weg. Dus binnen de dojo maar ook zeker buiten de dojo krijg je handvatten om je weg te volgen. Kyokushin is dus meer dan alleen maar schoppen en stoten, het gaat ook over stamina (uithoudingsvermogen), kracht maar ook spiritualiteit, ontspanning, fun, flexibiliteit, techniekbeheersing, discipline, doorzettings- en concentratievermogen, respect, zelfvertrouwen en zelfverdediging.

Workshop voor leden van Iron Gym

  • Zondag 26 mei 2024 van 15.00 – 1600 uur (maximaal aantal deelnemers 30)
  • Zondag 30 juni 2024 van 15.00 – 16.00 uur (maximaal aantal deelnemers 30)

Wanneer meer inschrijvingen zal zijn dan 30 deelnemers per workshop wordt er nog een workshop georganiseerd. Inschrijven

    Selecteer één workshop Kyokushin Karate Do Lelystad, Iron gym