Karate Do Lelystad volgt de maatregelen die per 6 november 2021 zal gelden

(Bron: NOC*NSF en Rijksoverheid.nl)

 Per 6 november heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. Bij sporten op binnensportlocaties is er voor publiek en sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist.

Voor Karate Do Lelystad zal dit inhouden dat we sporters en publiek boven de 18 jaar zullen vragen naar haar/zijn coronatoegangsbewijs. Heb je deze niet dan kan je niet meetrainen of kijken als publiek. Mogelijk kan je in overleg met Sensei via Zoom, Teams of Facebook de lessen online volgen als je dat wilt.

Contributie

Lukt dat niet moet zelf je per mail/WhatsApp vragen aan Sensei om jouw contributie te bevriezen. Vervolgens wanneer de maatregelen vervallen zal de betalende contributie met de maand dat je weer begint worden verrekend. Als je besluit online de lessen te volgen dan zal je gewoon de contributie door moeten betalen.

Link tot rijksoverheid.nl met betrekking tot (extra)maatregelen die vanaf 6 november 2021 zal gelden:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/11/02/besmettingen-moeten-omlaag-passende-maatregelen-nodig

Belangrijkste wat voor Karate Do Lelystad zal gelden even vanuit Rijksoverheid.nl

Coronatoegangsbewijs

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor personen die geen herstel- of vaccinatiebewijs hebben.

Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Ook is het mogelijk een coronatoegangsbewijs op papier te laten zien. Voor horeca en organisatoren van evenementen, sport- en cultuuractiviteiten is de app CoronaCheck Scanner beschikbaar, waarmee eenvoudig de controle kan worden uitgevoerd op de coronatoegangsbewijzen

Meer aandacht voor de basisregels

Allereerst is het van groot belang dat iedereen de basisregels blijft volgen, of je nu wel of niet gevaccineerd bent. Hoe beter we dit met elkaar doen, hoe minder het virus zich kan verspreiden en hoe minder beperkende maatregelen er nodig zullen zijn. De basisregels helpen aantoonbaar om besmetting te voorkomen.

Onder de basisregels wordt verstaan:

Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *